Και τώρα…Ο θεός να βάλει το χέρι του ή καλύτερα η πρωτοβάθμια επιτροπή που αναμένεται να βγάλει την απόφαση για το αν θα αδειοδοτηθεί ο ΟΦΗ όσον αφορά στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Super League. 

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στο Δ.Σ για να μην αναφέρουμε το σύνολο των ανθρώπων που διοικούν τον κρητικό σύλλογο, περιμένουν ότι η απόφαση σε πρώτο βαθμό θα είναι αρνητική καθώς υπάρχουν κάποιες ελλείψεις με κυριότερη, την καθυστέρηση των εγγράφων που αφορούν το οικονομικό κομμάτι και τους ποδοσφαιριστές. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Flashnews.gr, στον ΟΦΗ είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε τροπή πάρει το θέμα, να προσφύγουν στην Δευτεροβάθμια επιτροπή, με την προϋπόθεση να προσκομίσουν όλα τα έγγραφα που χρειάζονται προκειμένου ο φάκελος να μην στερείται των προϋποθέσεων που επιβάλλει ο νόμος. 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως και σήμερα Παρασκευή, προσκομίσθηκαν επιπλέον δικαιολογητικά έγγραφα που είχαν ζητηθεί από τους ιθύνοντες που βρέθηκαν στην εκδίκαση την περασμένη Πέμπτη.