Σε εντατικούς ρυθμούς και προς όλες τις πλευρές συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την πραγματική ταυτότητα του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό ρομά στα Φάρσαλα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια πληροφορία ή στοιχείο που να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης, ωστόσο οι αρχές ευελπιστούν ότι φως στο τούνελ θα αρχίσει να φαίνεται από την Δευτέρα (21/10), όταν, μετά από εντολή εισαγγελέα, θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των δύο ρομά, της 40χρονης και του 39χρονου, που την είχαν υπό την κηδεμονία τους.

Την ίδια μέρα το ζευγάρι θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί, καθώς μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του μικρού κοριτσιού έχει προκαλέσει διεθνές ενδιαφέρον, με την αστυνομία στη Λάρισα να δέχεται δεκάδες τηλεφώνημα τόσο από μέσα ενημέρωσης παγκοσμίου βεληνεκούς όσο και από πολίτες. Τα ΜΜΕ μάλιστα συνδέουν την συγκεκριμένη υπόθεση με αυτή του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε στην Κω πριν από 15 χρόνια αλλά και της Μαντλίν, η οποία χάθηκε τον Μάιο του 2007 από τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία. Το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στην αναζωπύρωση των ελπίδων ότι μπορούν να βρεθούν και τα δύο παιδιά που ακόμα αναζητούνται.

**Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε να τηλεφωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook