Την ώρα που οι έρευνες της αστυνομίας γύρω από την συγκλονιστική ιστορία της Μαρίας συνεχίζονται, ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία ενός άντρα που πιστεύει πως η 4χρονη που εντοπίστηκε στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα, είναι το κοριτσάκι που έφερε η σύζυγος του στον κόσμο το 2009 και οι γιατροί τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό.

Πτώμα όμως δεν είδαν ποτέ και το φέρετρο ήταν …. άδειο!

Το ζευγάρι από την Θεσσαλονίκη με το που άκουσε την είδηση με την μικρή Μαρία απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές, καθώς πιστεύει πως ο \”ξανθός άγγελος\” που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων είναι δικό τους παιδί και ζητούν να γίνει εξέταση DNA.

Το γεγονός ότι ποτέ δεν είδαν το πτώμα, του νεκρού όπως είπαν οι γιατροί παιδιού τους, τους κάνει να πιστεύουν πως το μωρό τους έπεσε θύμα κυκλώματος αρπαγής βρεφών και τώρα ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος της υπόθεσής τους. Μάλιστα ο πατέρας, που δεν αντίκρισε ποτέ το παιδί του ούτε ζωντανό, ούτε νεκρό, πήγε στην αστυνομία και ζήτησε να γίνει αντιπαραβολή του DNA για να διαπιστωθεί αν η μικρή Μαρία είναι το δικό του παιδί.

«Είχαμε υπόνοιες ότι το δικό μας το παιδί είχε πέσει θύμα εμπορίας βρεφών και δεν είχε πεθάνει όπως αρχικά μας είχαν πει. Είχε γίνει εκταφή αλλά δε βρέθηκε ποτέ πτώμα. Και από τότε ψάχνουμε να βρούμε το παιδί μας» εξομολογείται ο πατέρας, ισχυριζόμενος πως το παιδί τους είχε γεννηθεί το 2009 και πως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία και χαρακτηριστικά τα οποία ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και Λάρισας.

Ο ίδιος τονίζει μάλιστα πως τα χαρακτηριστικά της Μαρίας ταιριάζουν με το μωρό που τους είπαν ότι έχασαν αφού εκτός από τη χρονολογία γέννησης και το φύλο του παιδιού, «δένει» και η ξένη καταγωγή, αφού ο πατέρας έχει συγγενείς πρώτου βαθμού με καταγωγή από Σκανδιναβία. Μάλιστα και το αγοράκι που έφεραν στη ζωή αργότερα έχει επίσης πράσινα μάτια, όπως και η μικρή Μαρία.

Αν τελικώς και μετά τις εξετάσεις DNA διαπιστωθεί πως είναι αυτό το δικό τους παιδί, το παιδί που τους είπαν πως γεννήθηκε νεκρό αλλά το πτώμα δεν το είδαν ποτέ, τότε θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να πάρουν την Μαρία . Στην περίπτωση που δεν είναι αυτό το παιδί τους, θα συνεχίσουν να το αναζητούν.

Βροχή τηλεφωνημάτων στο Χαμόγελο του Παιδιού

H ιστορία της μικρής Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα, έχει προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση. Δεν είναι μόνο το ότι η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου, αλλά ότι πολύς κόσμος «ξεπερνά» την απλή ανάγνωση της είδησης και πάει ένα βήμα παραπέρα καλώντας στο Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο χθες δέχτηκε περισσότερες από 5000 τηλεφωνικές κλήσεις από την Ελλάδα και το Εξωτερικό

Χιλιάδες πολίτες καλούν στη γραμμή SOS την οργάνωση για να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τη μικρή Μαρία, αλλά και να βοηθήσουν στις έρευνες με πληροφορίες ή γεγονότα που θεωρούν ότι έχουν σχέση με το μικρό κορίτσι.

Σε εξέλιξη έρευνες για πιθανό κύκλωμα εμπορίας παιδιών

Σε νοσοκομεία, μαιευτήρια και ιδρύματα, στρέφονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας ώστε να διαπιστωθεί εάν η υπόθεση του μικρού κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό ή πρόκειται για ένα κομμάτι μίας «επιχείρησης» που ειδικεύεται στην εμπορία παιδιών.

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook