Ο πιο τυχερός πήρε τη νίκη στο Καστέλι, σύμφωνα με τον Σπύρο Μπαξεβάνο.
Ο τεχνικός του Κισσαμικού στήριξε το Δημήτρη Ρίζο, δηλώνοντας ότι παρά το λάθος του στη συνέχεια κράτησε την ομάδα του με τις αποκρούσεις που έκανε στη διεκδίκηση του αποτελέσματος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλαμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να δώσουμε σημασία στην εκτός έδρας νίκη μας με τον Εθνικό Αστέρα. Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Από την αρχή που ήρθα εδώ πέρα το μόνο πράγμα που με προβληματίζει είναι ο αέρας. Σήμερα πιστεύω, και στις περισσότερες φορές όταν υπάρχουν τέτοιες αγωνιστικές καταστάσεις, κερδίζει ο πιο τυχερός. Βρεθήκαμε να χάνουμε από ένα λάθος του Δημήτρη (σ.σ. Ρίζου), αλλά ο Δημήτρης μας κράτησε στις επόμενες δύο φάσεις, σε απίστευτες ευκαιρίες του αντιπάλου. Έδειξε ότι δεν τον επηρέασε το όποιο λάθος έκανε, που μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε τερματοφύλακα. Απλά το λάθος του τερματοφύλακα πάντα φαίνεται. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας. Από αυτόν όλα τα παιδιά μες τον αγωνιστικό χώρο παίρνουν στήριξη και κουράγιο. Είναι ο στυλοβάτης της ομάδας μας και πιστεύω ο Δημήτρης θα είναι εκεί πέρα και στα επόμενα παιχνίδια. Από εκεί και πέρα πιστεύω και πάλι ότι κέρδισε ο πιο τυχερός. Στο πρώτο ημίχρονο είχε τον αέρα η αντίπαλη ομάδα, εμείς δεν είχαμε την αγωνιστική εικόνα που θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ανορθόδοξα μεν, προσπαθήσαμε να φέρουμε τη μπάλα μες την περιοχή. Δημιουργήσαμε μια ευκαιρία όλη τη διάρκεια και πιο πολλές στα τελευταία λεπτά του αγώνα, από στημένες φάσεις. Το ποδόσφαιρο αυτό είναι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να κοιτάξουμε το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, συνεχίζουμε…».

Για το αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες των Ενγκουέμ, Εσόνο:

«Όχι… Για εμένα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχουμε ένα ρόστερ 25 ποδοσφαιριστών. Όποιος μπαίνει πρέπει να δίνει πάντα τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα. Νομίζω ότι τα παιδιά που μπήκαν κάνανε αξιόλογη προσπάθεια. Σίγουρα οι παίκτες που ήταν απ’ έξω είναι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές, αλλά στο ποδόσφαιρο ξέρεις ότι θα έχεις κάρτες, τραυματισμούς και ότι κάποια στιγμή δεν θα έχεις κάποιους ποδοσφαιριστές. Δουλεύεις με όλο το ρόστερ. Κάποια στιγμή όποιος χρειαστεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για το αν χάθηκε… μισό ημίχρονο στο δεύτερο 45λεπτο μέχρι να απειλήσει ο Κισσαμικός:

«Μπορεί να είναι και η επιβίωση στο τέλος. Ότι θες να δώσεις το κάτι παραπάνω. Ανορθόδοξα βέβαια, με τα στημένα. Ο αέρας ήταν σημαντικός παράγοντας. Δεν παίξαμε σε καμία φάση αυτό που παίζουμε… όταν δεν φυσάει ο αέρας»

Για το αν υπάρξει αλλαγή έδρας:

«Εγώ δεν το ξέρω. Είναι θέμα της διοίκησης. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος. Εγώ θέλω να παίζουμε εδώ μέσα για τον κόσμο. Η ομάδα είναι της περιοχής. Από εκεί και πέρα είναι κάτι που η διοίκηση θα το δει».

Καλοπήτας: \”Είμαι ευτυχισμένος…\”

Ευτυχισμένος για τη νίκη της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Α.Ο. Τραχώνων, Ηλίας Καλοπήτας.

Αναλυτικά το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Υπάρχει ικανοποίηση για τη νίκη που πετύχαμε, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εγώ προσωπικά είμαι ευτυχισμένος και πολύ χαρούμενος, για την αγωνιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές. Σήμερα τα παιδιά καταθέσαν και την ψυχή τους. Είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και στο πρώτο ημίχρονο που μας το επέτρεπαν οι συνθήκες οι καιρικές, γιατί ο αέρας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό το γήπεδο, δημιουργήσαμε κι άλλες τρεις κλασσικές ευκαιρίες, όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Για το αν γνώριζε πράγματα για τον Κισσαμικό: «Ξέραμε τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Είχαμε δει τον Κισσαμικό. Το σκάουτινγκ έκανε εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι αυτό».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook