Εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Football League έχει πραγματοποιήσει η Επισκοπή, που μετά το 2-0 απέναντι στο Βύζαντα, \”συγκατοικεί\” στην 2η θέση τη βαθμολογίας με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Κόντρα στην ουραγό ομάδα του Νοτίου ομίλου το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη με έντονο το κρητικό στοιχείο στη σύνθεσή του έφτασε σε μια εύκολη επικράτηση. 
Το γκολ του Ντάρκο στην εκπνοή του ημιχρόνου απλοποίησε τα πράγματα για τους γηπεδούχους, που \”κλείδωσαν\” τη νίκη στο 51\’ με το 2ο γκολ του Σουμπασάκη στο πρωτάθλημα. Ο Ρεθυμνιώτης μέσος είχε και δοκάρι στο 87\’.

Φάσεις-γκολ

(πηγή aoepiskopis.gr)
2’ Σπρώξιμο μέσα στην περιοχή στον Σουμπασάκη από τον Ταμπάκη, ο διαιτητής δεν καταλογίζει πέναλτι.
7’ Κόρνερ του Τάντιτς, κεφαλιά του Σελινιωτάκη η μπάλα λίγο άουτ.
11’ Ο Λέκκας βγαίνει τετ α τετ με τον Καλογεράκη και πλασάρει άουτ.
14’ Από πάσα του Τάντιτς, τακουνάκι του Σελινιωτάκη, μπλοκάρει Μούζας.
37’ Ο Δελήμπασης σηκώνει τη μπάλα, ο Γκονζάλες κατεβάζει και με γυριστό σουτ τη στέλνει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βύζα.
39’ Καλό σουτ του Τάντιτς από τα όρια της περιοχής, η μπάλα περνά άουτ.
44’ Ο Μανουσάκης βγάζει τον Σουμπασάκη τετ α τετ με τον Μούζα, αλλά οι αμυντικοί προλαβαίνουν και διώχνουν σε κόρνερ.
45’ Εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα περνά στην απέναντι πλευρά, απ’ όπου ο Βουρβαχάκης σεντράρει και ο Ντάρκο με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
51’ Μπαλιά του Σελινιωτάκη, ο Σουμπασάκης βγαίνει τετ α τετ με τον Μούζο, τον περνάει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Βύζα.
58’ Σουτ του Σουμπασάκη, η μπάλα άουτ.
71’ Σουτ του Ντακούντο μπλοκαρει ο τερματοφύλακας.
87\’ Σουτ του Σουμπασάκη, η μπάλα στο δοκάρι.
Επισκοπή: Καλογεράκης, Μανουσάκης, Ανωγειανάκης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης (89’ Φραντζεσκάκης), Σελινιωτάκης, Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Τζέσι (79’ Τριχάκης), Τάντιτς (70’ Γκαϊτάν).

Βύζας Μεγάρων:  Μούζας, Μαρίνης, Μανδύλης, Ταμπάκης, Γιάντριτς, Α. Μαζιώτης (61’ Κοντούλης), Σταμόγιαννος, Ι. Μαζιώτης, Λέκκας (68’ Γκαϊδαρτζής), Νικολέτος (46’ Ζάρκος), Αρναρέλης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook