Ακόμη ένα video από τη ζωή της μικρής Μαρίας, του κοριτσιού που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον, στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα έρχεται στο φως.

Αυτή τη φορά δεν το έδωσαν στη δημοσιότητα οι συγγενείς του ζευγαριού των ρομά που την κρατούσαν, αλλά το δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.

\"\"
Σύμφωνα με την Daily Mail, το video έχει τραβηχτεί πριν από τρεις εβδομάδες. Και φαίνεται η μικρή Μαρία, με ροζ φόρμα και τα μαλλιά της πιασμένα να χορεύει στην πίστα, μαζί με ένα ζευγάρι.

Η ξανθιά κοπέλα που εμφανίζεται στο video είναι η 21χρονη Μαρία Δημητρίου, κόρη του αρχηγού της φυλής. «Η μητέρα της την έστειλε μαζί μας στην πίστα. Της άρεσε να χορεύει, δεν της συμπεριφέρονταν άσχημα», είπε στη Mail.

Επικαλούμενη το Χαμόγελο του Παιδιού, η εφημερίδα γράφει ότι \”η οικογένεια με την οποία έμενε, της συμπεριφέρονταν σαν αρκούδα που χορεύει και εκμεταλλεύονταν το παρουσιαστικό της για να την βάζει να ζητιανεύει\”.

5.000 έρευνες, 8 «υποσχόμενες»
Ελπίδες σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους γίνει η υπόθεση της μικρής Μαρίας. Δεν είναι μόνο η Μαντλίν ΜακΚαν ή ο Μπεν Νίνταμ, είναι χιλιάδες άλλα παιδιά. Σύμφωνα με τη Daily Mail, για το 4χρονο κορίτσι έχουν ανοίξει 5.000 φάκελοι ερευνών. Οκτώ από τις έρευνες θεωρούνται πολλά υποσχόμενες.

Τέσσερις αφορούν εξαφανίσεις παιδιών από τις ΗΠΑ και άλλες τέσσερις από τη Σουηδία, τη Γαλλία, τον Καναδά και την Πολωνία.

Κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, έγιναν εξετάσεις στο παιδί, ακόμη και στα δόντια μήπως κι έτσι καταφέρουν να καταλάβουν οι αρχές ακριβώς πόσων ετών είναι
Όπως μετέδωσε το Mega χθες, τα ονόματα αυτών των εξαφανισμένων παιδιών είναι Ντομίνικα Γκατζάρ, Γκαμπριέλα Φράνκο, Εμιλυ Γκουαμά και Γκαμπριέλα Ντάμ από τις Ηνωμένες Πολιτείες, Λίζα Ιργουινκ από Καναδά, Νικόλα Σιέσκα και Σουζάνα Σιμπνιέσκα από την Πολωνία, αλλά ακόμη και η Φιόνα, από την Γαλλία, η οποία εξαφανίστηκε πριν από 5 χρόνια. Το κοριτσάκι αυτό φέρεται να έχει δολοφονηθεί από τους γονείς του, ωστόσο η σορός της δεν βρέθηκε ποτέ.

Στο Χαμόγελο του Παιδιού, που έχει αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού, τα τηλεφωνήματα είναι χιλιάδες από γονείς που είτε έχουν χάσει το παιδί τους το 2009, είτε το παιδί τους γεννήθηκε και τους είπαν ότι είναι νεκρό.

Αυτοί είναι οι ρομά που την κρατούσαν
Σήμερα, η αστυνομία θα δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του ζευγαριού που κρατούσε το παιδί. Στις φωτογραφίες, που δίνονται μετά από εισαγγελική εντολή, θα είναι το ζευγάρι και η μικρή Μαρία, με την ελπίδα πως κάποιος θα τους αναγνωρίσει και θα δώσει νέες πληροφορίες για την υπόθεση.
Μαζί με τις φωτογραφίες τους, θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία τους.

Επίσης, σήμερα, το 39χρονος και η 40χρονη θα απολογηθούν στον ανακριτή.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook