Πολύ καιρό περιμέναμε να δούμε ένα λαμπερό σώου, όπως το \”Dancing with the Stars\”! Τα σχόλια στα social media ήταν χιλιάδες, κάτι που μαρτυράει ότι ο αριθμός των τηλεθεατών πρέπει να ήταν πολύ μεγάλος…Τι λέει όμως, για αυτό και η επίσημη μέτρηση της Nielsen;

H πρεμιέρα θριάμβευσε με μέσο όρο 37,7% στο σύνολο και 37,1% στο δυναμικό κοινό 15-44! Το σώου έκανε τα μεγαλύτερα ποσοστά του στις 00:30, όταν έφτασε και το 45,1%, ενώ και στις 23:30 (ώρα που βγήκε και ο Λάκης Γαβαλάς) τα \”μηχανάκια\” έδιναν 43,1%!

Αυτά τα ποσοστά για ένα 4ωρο πρόγραμμα είναι πολύ υψηλά και δείχνει ότι ο κόσμος που συντονίστηκε στον ΑΝΤ1, έμεινε για πολλές ώρες και τον κέρδισε το λαμπερό σώου.

Αντίστοιχα η πρεμιέρα του DWTS3, είχε κάνει 43%, ενώ είχε φτάσει ως το 50,2%, ενώ το DWTS2 με Τρύφωνα Σαμαρά, είχε μέσο όρο 42%, ενώ έφτασε ως το 53%!

Χθες, η Δούκισα Νομικού, η κριτική επιτροπή και οι διαγωνιζόμενοι καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό, ενώ έβαλαν και φωτιά στα social media!

Το πρόγραμμα του ΑΝΤΕΝΝΑ κατατρόπωσε τον \”Άρχοντα των δαχτυλιδιών\” στον ALPHA, που έμεινε στο 5,8%, ενώ η ελληνική ταινία του STAR, \”Μπακαλόγατος\” στάθηκε πολύ καλά, φτάνοντας στο 15,3%

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook