Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν τη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Ένας άνδρας από το Ηράκλειο, εκτός εαυτού, βρέθηκε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και έβγαλε όπλο σε εκείνη και την μητέρα της.

Ο 37χρονος για άγνωστους λόγους επιτέθηκε στις δύο γυναίκες από την Ουκρανία. Όπως κατήγγειλαν μάλιστα οι ίδιες στη συνέχεια προκάλεσε φθορές και στο αυτοκίνητο τους. Μαζί με τον ίδιο τον 37χρονο οι αρχές συνέλαβαν και τον πατέρα του.

Σε σχετική ανακοίνωση της η αστυνομία αναφέρει:

\”Συνελήφθησαν, χθες (20.10.2013) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, δυο ημεδαποί ηλικίας 59 και 37 ετών, για παράνομη οπλοκατοχή, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 40χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Ουκρανίας, χθες (20.10.2013) τα ξημερώματα, σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, ο 37χρονος, αφού μετέβη στην οικία της, την απείλησε με όπλο και προκάλεσε φθορά σε όχημα ιδιοκτησίας της, ενώ στην συνέχεια συνελήφθη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, οι οποίοι προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας διενεργήθηκε έλεγχος, στην οικία του και σε οικία 59χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένα πιστόλι,
• γεμιστήρας και
• εκατόν δέκα (110) πλήρη φυσίγγια.

Το προανακριτικό έργο, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook