Συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκόμενων φορέων απέτρεψαν το «λουκέτο» στο Ε.Α.Κ Χανίων. Με  αγαστή συνεργασία της Αντιπεριφέρειας Χανίων του δήμου και  των βουλευτών του νομού Χανίων βρέθηκε ουσιαστική λύση και οι εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ. Χανίων θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε απόψε στο Flashnews.gr  o  πρόεδρος του Ε.ΑΚ. Ιπποκράτης  Μανουδάκης  «με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω ότι λειτούργησαν τα αντανακλαστικά της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών αρχόντων μας και με πρωτοβουλία της περιφέρειας Κρήτης και του δήμου Χανίων δόθηκε μια λύση έστω και προσωρινή μέχρι να έρθει ένας ικανοποιητικός προϋπολογισμός ώστε να μπορούμε να προκηρύξουμε διαγωνισμό για συνεργείο καθαριότητας.

Στο πρόβλημα αυτό λοιπόν θα μας στηρίξουν τόσο στο εθνικό στάδιο όσο και στο κλειστό γυμναστήριο αλλά και στο Ν.Ο.Χ.»

Σε ότι αφορά τα άλλα προβλήματα με τα τρέχοντα λειτουργικά έξοδα ο κ. Μανουδάκης τόνισε  ότι «μετά τις πολύ πετυχημένες παρεμβάσεις των βουλευτών του νομού σήμερα έφυγε το ένταλμα των 142.500 ευρώ  από την Αθήνα και την Δευτέρα θα βρίσκεται στην Α΄Δ.Ο.Υ προκειμένου να αρχίσουμε να πληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας.

Η ενεργοποίηση αυτών αντανακλαστικών της τοπικής κοινωνίας και των πολιτικών αρχόντων μας,  δίνει δύναμη και αισιοδοξία στην επιτροπή  διοίκησης να συνεχίσει το έργο της και ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους εμπλεκόμενους που βοήθησαν.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook