Τελειωμό δεν έχουν τα περιστατικά με τις τσιγγάνες που έχουν κατακλύσει την Παλιά πόλη της Ρόδου και βάζουν τα ανήλικα παιδιά τους να πιάνουν καίρια πόστα για να ζητιανεύουν κρατώντας στην αγκαλιά τους μισοναρκωμένα κουταβάκια, προσπαθώντας να συγκινήσουν τους περαστικούς!
Μόλις πριν από πέντε ημέρες είχε συλληφθεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο μια 49χρονη Αλβανίδα τσιγγάνα και είχε παραπεμφθεί με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ το σκυλάκι που είχαν τα δυο παιδιά της ηλικίας 11 και 15 χρόνων είχε κατασχεθεί και παραδοθεί σε φιλοζωική εταιρεία του νησιού που είχε αναλάβει την φροντίδα του. 
Όμως, η… επαγγελματίας ζητιάνα αφέθηκε ελεύθερη και όχι μόνο επέστρεψε στο πόστο της μαζί με τα δυο ανήλικα, αλλά βρήκε και άλλο κουτάβι το οποίο επίσης νάρκωσε για να πετύχει το σκοπό της! 
Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τη συνέλαβαν για δεύτερη φορά για επαιτεία, κακοποίηση ζώου και παραμέληση εποπτείας ανηλίκων και παρέδωσαν στη φιλοζωική και το δεύτερο σκυλάκι που και αυτό ήταν σε κατάσταση ημινάρκωσης.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook