Από πέντε έως έξι ετών φαίνεται πως είναι η μικρή Μαρία η οποία βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα την περασμένη εβδομάδα.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της οργάνωσης «Χαμόγελο του Παιδιού» σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ , από την οδοντιατρική εξέταση στην οποία υπεβλήθη σήμερα προέκυψε ότι η Μαρία είναι ηλικίας πέντε με έξι ετών και όχι τεσσάρων, όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Η μικρή έχει μεταφερθεί πλέον σε ξενώνα του «Χαμόγελου του Παιδιού» και σύμφωνα με τον ψυχολόγο και συνεργάτη της οργάνωσης κ. Αλεβίζο, είναι ένα κορίτσι που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τάξη και στην καθαριότητα. Μάλιστα, όπως δήλωσε σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, φροντίζει την υγιεινή της, νοιάζεται να έχει τις κούκλες της όμορφες, καθαρές και τακτοποιημένες.

Η Μαρία είναι ακόμπρόθυμη να μάθει καινούρια πράγματα, εντάχθηκε αμέσως στην καινούργια της ζωή, και μάλιστα δεν αποκλείεται σύντομα να αρχίσει να παίρνει μέρος και στα μαθήματα που κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα απολογείται στον ανακριτή της Λάρισας το ζευγάρι των αθίγγανων που κρατούσε τη μικρή Μαρία σε καταυλισμό των Φαρσάλων, υποστηρίζοντας ότι είναι δικό τους παιδί.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook