Προσπαθείτε να χάσετε μερικά κιλά; Οι περισσότερες μπορεί να νομίζετε ότι ακολουθείτε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, αλλά σίγουρα κάνετε κάποια λάθη τα οποία σας εμποδίζουν από το να χάσετε τα κιλά που επιθυμείτε. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα λάθη...

- Βρίσκεστε συνεχώς σε δίαιτα: Κι όμως το να βρίσκεστε συνεχώς σε δίαιτα είναι λάθος. Μπορεί οι δίαιτες αστραπή που κυκλοφορούν να είναι αποτελεσματικές, καθώς μειώνουν κατά πολύ την κατανάλωση θερμίδων, με αποτέλεσμα να χάνετε γρήγορα κιλά.

Τα αποτελέσματα όμως αυτά δεν κρατάνε για πολύ, διότι η υπερβολική έλλειψη θερμίδων σας κάνει να έχετε περισσότερες λιγούρες, με αποτέλεσμα να υποκύπτετε σε διάφορες διατροφικές ατασθαλίες, οι οποίες θα σας κάνουν να πάρετε πίσω τα κιλά που χάσατε, αλλά και να καταστρέψουν το μεταβολισμό σας.

- Τρώτε αργά το βράδυ: Το πρόβλημα με το βραδινό φαγητό, είναι ότι γίνεται συνήθως περισσότερη κατανάλωση θερμίδων απ' όση χρειάζεται, με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε των οργανισμό σας και να μη γίνονται οι σωστές καύσεις.

- «Ξεχνάτε» γεύματα: Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι με το να χάνουν γεύματα θα αδυνατίσουν πιο γρήγορα. Αυτό είναι λάθος, διότι άμα χάνετε γεύματα το πιο πιθανό είναι να πεινάτε περισσότερο μετά, με αποτέλεσμα να καταναλώνετε περισσότερες θερμίδες. Καλό θα είναι να τρώτε πολλά και μικρά γεύματα.

myworld.gr