Από φοιτητή του ΕΑΠ λάβαμε μια επιστολή αναφορικά με τους χειρισμούς του Στ. Αρναουτάκη στο θέμα της μεταφοράς μιας κατεύθυνσης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου από τις Αρχάνες στον Πλατανιά Χανίων.

Ο φοιτητής αναφέρει:

\”Σχεδόν όλοι οι φορείς ,πέραν από τους άμεσα ενδιαφερομένους φοιτητές ,τοποθετηθήκαν και εξέφρασαν τις απόψεις τους σχετικά με την ξαφνική απόφαση της διοίκησης του ΕΑΠ, για την μεταφορά του από τις Αρχάνες οπού στεγάζεται στον Πλατανια Χανίων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους ενδιαφερόμενους ,και όχι μόνο .

Μόνο ο κύριος Περιφερειάρχης δεν έχει πάρει θέση ,δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση ,δεν έκανε καμιά εμφανή προσπάθεια για το όλο θέμα παρότι σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζει ότι η εγκατάσταση του Ανοικτού Πανεπιστήμιου στις Αρχάνες είναι δικό του επίτευγμα .

Γιατί άραγε ; μήπως έχει συμβάλει και αυτός στην μεταφορά, για να εξασφαλίσει την ψήφο των Χανιωτών , εν όψη των επόμενων εκλογών για την περιφέρεια Κρήτης.

Άλλωστε είναι γνωστή και προσφιλής του αυτή η τακτική μια που το ίδιο ακριβώς έκανε με την έδρα του δήμου που τον ανέδειξε .

 Ένας φοιτητής\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook