Η Αμερικανίδα Λοχίας Kimberly Walker επέζησε από δύο στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράκ για να βρει τραγικό θάνατο από τα χέρια του συντρόφου της μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Σήμερα, οκτώ μήνες από τη δολοφονία της, η οικογένειά της θρηνεί επειδή δεν μπορεί να πραγματοποιήσει την «επιθυμία» της Kimberly, να έχει δύο επιτύμβιες στήλες με τον… Μπομπ Σφουγγαράκη.

Σύμφωνα με την αδερφή της, η Λοχιάς αγαπούσε τόσο πολύ το δημοφιλές καρτούν που κάθε χρόνο διοργάνωνε το πάρτι γενεθλίων της με θέμα τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Έτσι, η οικογένεια αποφάσισε να ξοδέψει 26.000 δολάρια για να τοποθετήσει δύο τεράστιες επιτύμβιες στήλες στο σχήμα του εν λόγω καρτούν στον τάφο της, το ένα με τη στολή των Αμερικανών στρατιωτών και το άλλο με του Ναυτικού, προς τιμήν της Kimberly και μιας φίλης της που έχασε τη ζωή της πρόσφατα.

\"\"

Κι ενώ ένας εκ των υπευθύνων του νεκροταφείου «Spring Grove» στο Σινσινάτι τους έδωσε το «ok», μια ημέρα έπειτα από την τοποθέτηση των μνημείων, η διεύθυνση τους είπε ότι πρέπει να απομακρύνουν τον Μπομπ Σφουγγαράκη γιατί «δεν ταιριάζει με το προφίλ του κοιμητηρίου».

Τώρα η οικογένεια δηλώνει εξοργισμένη και βρίσκεται σε συζητήσεις με το νεκροταφείο προκειμένου να βρεθεί μαι λύση στο πρόβλημά της…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook