Ο γνωστός ορθοπεδικός Λάκης Νικολάου, μαζί με τον γιατρό της ΠΑΕ Πλατανιάς Γιάννη Σφυράκη, πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης (22/10) την επέμβαση στον άτυχο Θωμά Ναζλίδη.

Μετά από δέκα ημέρες ο 25χρονος επιθετικός του Πλατανιά θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε έξι μήνες.

Η επίσημη ενημέρωση της Χανιώτικης ομάδας:

"Σε επιτυχημένη επέμβαση – αρθροσκόπηση (πλαστική προσθίου χιαστού) υπεβλήθη σήμερα το πρωί στην Αθήνα ο Θωμάς Ναζλίδης.
Την επέμβαση πραγματοποίησαν οι γιατροί Λάκης Νικολάου και Γιάννης Σφυράκης.
Ο μεσοεπιθετικός του Πλατανιά Χανίων θα λάβει εξιτήριο αύριο το πρωί και θα ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης μετά από δέκα, περίπου, ημέρες.
Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας Γιάννης Σφυράκη, ο Ναζλίδης αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους σε έξι μήνες, γεγονός που συνεπάγεται ότι χάνει το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

Η Διοίκηση, το προσωπικό, οι συνεργάτες, το τεχνικό και το ιατρικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εύχονται από καρδιάς στον Θωμά Ναζλίδη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους."Λευτέρης Αντωνακάκης