Η Άννα, η σύζυγος του Ανδρέα Βανδουλάκη στο «Νησί» και κατά κόσμον Ευγενία Δημητροπούλου,  φωτογραφήθηκε με ένα ξεχωριστό στιλ και μίλησε για το ρόλο της στην πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν. Με άγριο βλέμμα και μακριά μαύρα νύχια, η νεαρή ηθοποιός ποζάρει για τις ανάγκες του περιοδικού “Soul”... και κόβει την ανάσα!

“Μεγάλωσα στη Λαμία σε μια οικογένεια συντηρητική και ελεύθερη. Οι γονείς μου έμαθαν σε εμένα και τα δυο μου αδέλφια ότι μπορούμε να κάνουμε και να κυνηγήσουμε ό,τι θέλουμε”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια, που μπορεί να επέλεξε το δρόμο της υποκριτικής, παρόλα αυτά είναι και φοιτήτρια της Νομικής.
 


Όσον αφορά στην επιλογή της να αφήσει για λίγο τη Νομική και να ασχοληθεί με την υποκριτική, η ίδια είπε: “Μπορεί να φαίνομαι πολύ ήρεμη και ρομαντική, αλλά όσοι με ξέρουν καλά λένε ότι το κύριο στοιχείο μου είναι η δυναμικότητα”.
 
Πώς βλέπει τη δημοσιότητα; Την ενδιαφέρει; “Είναι καλοδεχούμενη, όταν έρχεται ως επακόλουθο της δουλειά σου” και συνέχισε: “Πριν λίγες μέρες καθόμουν στο τραμ... καθώς κατέβαινα, μια κυρία με ρώτησε αν είμαι η “Αννούλα” και μου φίλησε τα χέρια με μητρική στοργή”.Τώρα, όσον αφορά στο ρόλο της και τα κοινά στοιχεία της την “Άννα”, η Ευγενία είπε: “Η Άννα έχει πάρα πολύ πάθος. Ο έρωτας είναι το κυρίαρχο στοιχείο της ζωής της. Έχω κι εγώ πάθος στη ζωή μου. Είναι από τα στοιχεία που δεν φαίνονται”.

Δείτε το video από τη φωτογράφιση της Ευγενίας...
protothema