Έφυγε από τη ζωή σήμερα μετά από βραχεία νοσηλεία σε νοσοκομείο, το ιστορικό στέλεχος και ένας εκ των ιδρυτών του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Καρράς.

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε από το λογαριασμό του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

«Σήμερα έφυγε από κοντά μας ένας ανιδιοτελής αγωνιστής της παράταξης ο Αντώνης Καρράς. Καλό ταξίδι» έγραψε στον λογαριασμό του ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος σε δήλωσή του τόνισε ότι «ο Αντώνης Καρράς ταύτισε τη ζωή του με τους αγώνες της παράταξης και την πορεία του ΠΑΣΟΚ. Ανιδιοτελής, αφοσιωμένος στη συλλογική προσπάθεια, έτοιμος πάντα για δράση μέσα στην κοινωνία των πολιτών, εξαιρετικός επιστήμονας που εργάστηκε πάντα στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος, ο Αντώνης Καρράς ήταν εμβληματική φυσιογνωμία της Δημοκρατικής Παράταξης».

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ: 

«Αποχαιρετούμε τον Αντώνη της αντιδικτατορικής αντίστασης, των δημοκρατικών και κοινωνικών αγώνων της μεταπολίτευσης, τον αγωνιστή με τις κοινωνικές ευαισθησίες. Η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του και τους συντρόφους του».

Τη θλίψη του εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για το θάνατο του Αντώνη Καρρά, ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Ανιδιοτελής σε όλη του τη ζωή αγωνίστηκε για τις ιδέες της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού. Σε όλη του τη διαδρομή ήταν στη πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων» δήλωσε ο κ. Κουβέλης.

newpost.gr