Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά την Τετάρτη 23/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. 
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται αίθριος καιρός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και ανέμους απο βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση απο 2 έως 4 μποφόρ.
meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook