Την ώρα που η Ολομέλεια της Βουλής θα έπρεπε να στέλνει κοινό ισχυρό μήνυμα κατά του νεοναζισμού και να διατηρήσει την σοβαρότητα που επιβάλουν οι στιγμές, η κατάσταση έγινε «μύλος» μετά από θερμό επεισόδιο του Πάνου Καμμένου με τον Ανδρέα Ψυχάρη.
Η αρχή έγινε με την τοποθέτηση του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου ο οποίος στην συγκεκριμένη συζήτηση επέλεξε να τοποθετηθεί σε ζήτημα που «άνοιξαν» νωρίτερα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση των υποβρυχίων και την πρόταση για σύσταση εξεταστικής που θα φέρουν προκειμένου να ερευνηθούν τυχόν πολιτικές και ποινικές ευθύνες των κ.κ. Ευάγγελου Βενιζέλου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Η συζήτηση παρεκτράπηκε με αποτέλεσμα στην υπόθεση των υποβρυχίων να προστεθεί και η υπόθεση των ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων με τον κ. Καμμένο να λέει ότι «στις δύο υποθέσεις εμπλέκονται τα δύο αδέλφια Παπανδρέου» και αναλύοντας τον συλλογισμό του να πει μεταξύ άλλων πως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να «καλύψουν εκδότες όπως ο Ψυχάρης που με τον Ρέστη είχαν κοινούς λογαριασμούς».
Επι προσωπικού ζήτησε τον λόγο ο κ. Ανδρέας Ψυχάρης που απάντησε «ο κ. Καμμένος μόνο λάσπη πετάει για την ταμπακιέρα τίποτα. Για τις δικές του υποθέσεις και τα ποθεν έσχες του δεν λέει τίποτα. Το δικαστήριο σύντομα μπορεί να τον κρίνει και επισήμως καραγκιόζη».
Στον καυγά ενεπλάκη και ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης που δεν έχασε την ευκαιρία να σημειώσει «Ενημερώνω ότι τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Μόνο το γεγονός ότι πληρώσαμε 2,7 δις ευρώ και τα πανάκριβα υποβρύχια αντι να πλέουν σκουριάζουν σε υπόστεγα ενεχυριασμένα υπερ Γερμανών και κ. Σάφα δείχνουν ότι κάποιοι δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Εδώ θα κριθούν όλοι. Η ΝΔ θέλει να ξεχάσει όσα έλεγε ότι δηλαδή ο νόμος Βενιζέλου χειροτερεύει τη σύμβαση Τσοχατζόπουλου».
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook