80’ς… Ντίσκο και Ροκ, εποχή αντικρουόμενων στυλ και ελευθερία της έκφρασης… Σε αυτή την ατμόσφαιρα διοργανώθηκε το πάρτι των εργαζομένων του ΤΕΖ Tour Ελλάδος στις 19 Οκτώβριου 2013 στο ξενοδοχείο Aquila Rithymna Beach στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Εκτός από το ψυχαγωγικό πρόγραμμα εκείνο το βράδυ πραγματοποιήθηκε και μια φιλανθρωπική δράση υπό τον τίτλο “Νοιάσου – Μοιράσου”, στα πλαίσια της οποίας η εταιρία ΤΕΖ Tour και οι εργαζόμενοί της συγκέντρωσαν χρηματικό ποσό, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να βοηθηθούν παιδιά σχολικής ηλικίας οικογενειών με ιδιαιτέρα χαμηλό εισόδημα στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνης, κ. Μαρινάκης χαιρέτησε τους καλεσμένους, τους ευχαρίστησε για την βοήθεια και τόνισε την σπουδαιότητα της συμβολής της ΤΕΖ Tour στην ανάπτυξη της τουριστικής αγοράς της Ελλάδος.

Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κα. Λιόνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού κα. Μπιρλιράκη, ο Αντιδήμαρχος παιδείας κ. Γεωργάλης, ο Πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Ρεθύμνης κ. Τσακαλάκης, εκπρόσωποι της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου & της Παγκρήτιας Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων, εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρείας Βluebird Αirways, καθώς και πολλοί άλλοι ξενοδόχοι και συνεργάτες.

Ως μέρος του ψυχαγωγικού προγράμματος της βραδιάς παρουσιάστηκε το καινούριο προωθητικό βίντεο για την σεζόν 2014 – “Follow us”. Καθώς επίσης και το εταιρικό βίντεο \”Mamma Mia\” στα γυρίσματα του οποίου συμμετείχαν οι εργαζόμενοι της εταιρείας TEZ Tour Ελλάδος.

Η βραδιά κύλισε σε μια ιδιαίτερα χαρούμενη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα. Όλοι μαζί εργαζόμενοι και καλεσμένοι αποχαιρέτισαν την τουριστική σεζόν του 2013 ενώ μοιράστηκαν ιδέες, σκέψεις και όραμα για τη σεζόν 2014.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook