Μπορεί να κέρδισε πρόσφατα 2 εκατομμύρια στερλίνες σε jackpot στο Lotto, όμως η 62χρονη Jean Swatman εξακολουθεί να σηκώνεται στις 5 και μισή το πρωί για να πάει στη δουλειά της.

Η Jean από το Lowesoft του Suffolk δουλεύει ως φουρνάρισσα σε αλυσίδα σούπερμαρκετ της Μεγάλης Βρετανίας.

Η γιαγιά Jean εργάζεται τέσσερις μέρες την εβδομάδα για έξι ώρες, ενώ η βάρδια της ξεκινά στις 6 το πρωί. 

Δηλώνει ότι δε θέλει να φύγει από το σπίτι της, που ζει τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε και να αφήσει τη δουλειά της, όσο κι αν προσπαθεί η 40χρονη κόρη της να την πείσει ότι έφτασε η ώρα να πάρει σύνταξη!


«Τα χρήματα δε με έχουν αλλάξει –κέρδισε το Lotto τον περασμένο Ιούνιο-. Μου αρέσει να πηγαίνω στη δουλειά και όλοι οι συνάδελφοί μου είναι εξαιρετικοί» είπε η ίδια στη Daily Mail.

Για το μόνο πράγμα που έχει ξοδέψει κάποιο μέρος από τη... μικρή της περιουσία, ήταν ένα ταξίδι στην Καμπότζη και το Βιετνάμ, για να δει το γιο της ο οποίος εργάζεται σε πετρελαϊκή εταιρεία και ζει στην Ho Chi Minh τα τελευταία τέσσερα χρόνια.


Επίσης, άλλαξε το παλιό της αυτοκίνητο (μια Mercedes A Class 12ετίας) για ένα Vauxhall Antara 4X4 αξίας περίπου 25.000 στερλινών και ανακαίνισε την κουζίνα και το μπάνιο της.


«Η κόρη μου με πειράζει που εξακολουθώ να κοιτάζω για προσφορές. Εγώ πάντως θέλω να επενδύσω ένα μέρος από τα χρήματα αυτά για τα εγγόνια μου. Δε μου αρέσει η σπατάλη» πρόσθεσε.

newsbeast.gr