Από τα 509 ευρώ θα ξεκινά η τιμή του νέου iPad Air στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ενώ το νέο tablet της Apple θα αρχίσει να πωλείται στη χώρα μας από την 1η Νοεμβρίου.

Η τιμή αφορά την έκδοση του iPad Air με αποθηκευτικό χώρο 16 GB και δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο μόνο μέσω WiFi. Η αντίστοιχη έκδοση που θα έχει και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς (4G) θα κοστίζει 639 ευρώ.

Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι πως αυτή τη στιγμή το υπάρχον μοντέλο iPad (με οθόνη Retina) κοστίζει 529 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το iPad Air (που έχει οθόνη επίσης με τεχνολογία Retina) και είναι επιπλέον πιο ελαφρύ, πιο λεπτό και με πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή θα κοστίζει 20 ευρώ φθηνότερα!

Όσον αφορά τις εκδόσεις του iPad Air με 32 GB, θα κοστίζουν περίπου 80 με 100 ευρώ επιπλέον, ενώ αντίστοιχες θα είναι και οι διαφορές στα πιο μεγάλα μοντέλα, καθώς θα υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις και με 64 και με 128 GB.

Η ημερομηνία διάθεσης του νέου iPad mini με Retina οθόνη δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί -αν και εκτιμάται ότι θα είναι πιο κοντά στα Χριστούγεννα- αλλά η τιμή της έκδοσης με 16 GB και μόνο WiFi θα είναι στα 419 ευρώ. Η έκδοση με το 4G θα είναι στα 549 ευρώ.

Το «παλιό» iPad mini (χωρίς οθόνη Retina) με 16 GB και μόνο WiFi θα είναι στα 319 ευρώ (από 359 ευρώ που είναι σήμερα), ενώ η έκδοση που έχει και 4G δυνατότητες θα είναι στα 449 ευρώ.

Τέλος, το «παλιό» iPad με 16 GB και WiFi θα είναι στα 419 ευρώ και με 4G στα 549 ευρώ. Σημειωτέον πως τα «παλιά» μοντέλα θα είναι διαθέσιμα μόνο σε εκδόσεις με 16 GB.

imerisia.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook