Ένας 14χρονος μαθητής στη Μασαχουσέτη κατηγορείται ότι σκότωσε την καθηγήτρια του, το πτώμα της οποίας βρέθηκε σε δάσος ακριβώς πίσω από το σχολείο όπου δίδασκε, μεταδίδουν τα ξένα μέσα.

Το άψυχο κορμί της 24χρονης Κολίν Ρίτζερ, που ήταν καθηγήτρια μαθηματικών, βρέθηκε σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο γυμνάσιο του Ντάνβερς στην επαρχία του Έσσεξ νωρίς την Τετάρτη, ενώ το αγόρι θα προσαχθεί με την κατηγορία του φόνου, είπε ο Εισαγγελέας του Έσσεξ, Τζόναθαν Μπλόντζετ.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, έπειτα από αναφορά εξαφάνισης της άτυχης καθηγήτριας το βράδυ της Τρίτης.

Οι Αρχές βρήκαν κηλίδες αίματος σε ένα δεύτερο πάτωμα του μπάνιου του σχολείου και σύντομα ανακάλυψαν το πτώμα. Ωστόσο, η αστυνομία δεν αποκάλυψε τον τρόπο που δολοφονήθηκε η 24χρονη Ρίτζερ.

«Ήταν μια πολύ, πολύ σεβαστή και αγαπητή καθηγήτρια», είπε ο Μπλόντζετ, χαρακτηρίζοντας τη δολοφονία μια «φοβερή τραγωδία».

Το αγόρι , επίσης, αναφέρθηκε ότι την Τρίτη δεν γύρισε στο σπίτι μετά από το σχολείο και εντοπίστηκε να περπατάει κατά μήκος ενός δρόμου το πρωί της Τετάρτης.

Η Ρίτζερ στον λογαριασμό της στο Twitter, περιέγραφε τον εαυτό της ως «καθηγήτρια μαθηματικών, συχνά πολύ ενθουσιασμένη με τα θέματα που διδάσκω».

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook