Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης- Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί το «35ο Rally Κρήτης», στις 26 και 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης, και αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός μηχανοκίνητου αθλητισμού στο νησί μας. Οι συμμετοχές είναι από όλη τη χώρα. 
Οι ειδικές διαδρομές είναι: Καινούριο Χωριό – Γαλίφα (το πρώτο κομμάτι της Επισκοπής Πεδιάδος, όπως έγινε πέρισυ όμως στο ύψος της Γαλίφας δεν γίνεται αλλαγή πορείας αλλά συνεχίζει ευθεία και τερματίζει στην είσοδο του χωριού Σμάρι Πεδιάδος). Η άλλη ειδική διαδρομή είναι Καστέλι – Καλό Χωριό, όπως πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια.
Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί πανηγυρική εκκίνηση στην Πλατεία Ελευθερίας. Ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, στις 16:20 το απόγευμα όπου και θα απονεμηθούν τα έπαθλα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6977 398000 και 6937 108178 και http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1073

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook