Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του φριχτού θανάτου ενός 13χρονου κοριτσιού από την Ινδία το οποίο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μια συμμορία στην επαρχία της Ουτάρ Πραντές στα βόρεια της χώρας.
Η κοπέλα έχασε τη ζωή της καθώς οι δράστες την έκαψαν ζωντανή όταν εκείνη τους είπε ότι είχε σκοπό να τους καταγγείλει στις αρχές. 
Σύμφωνα με τους «Times» της Ινδίας, το βράδυ της Τρίτης η 13χρονη επέστρεφε στο σπίτι της, έπειτα από επίσκεψη στο αγρόκτημα της αδερφής της όταν τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων ήταν κάτοικος του χωριού της και γνωστός της, την άρπαξαν, την παρέσυραν σε μαι απόμερη περιοχή και την βίασαν.
Ωστόσο, όταν η κοπέλα απείλησε ότι θα πήγαινε στην αστυνομία για να τους καταγγείλει εκείνοι της έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα στο 80% του σώματός της και να αφήσει την τελευταία της πνοή λίγη ώρα μετά την επίθεση.
Την 13χρονη βρήκαν οι γονείς της αλλά και συγχωριανοί της οι οποίοι άρχισαν να την αναζητούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η ώρα είχε περάσει και η έφηβη δεν είχε επιστρέψει ακόμη σπίτι της. 
Η αστυνομία αναζητά τώρα τους δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος.
protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook