Μεγάλο φορτίο με κοκαΐνη, το οποίο ξεπερνάει τα 118 κιλά, εντοπίστηκε σε κοντέινερ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και ήδη έχουν σημειωθεί στη Βόρεια Ελλάδα δύο συλλήψεις για την υπόθεση.
Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για έναν αυτοκινητιστή από τη Θεσσαλονίκη και έναν έμπορο ξυλείας από τις Σέρρες, οι οποίοι αναμένεται να μεταφερθούν στην Αθήνα, όπου επίσης έχουν σημειωθεί συλλήψεις ατόμων, που εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση. 
Οπως έγινε γνωστό η αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε από την υπηρεσία οργανωμένου εγκλήματος της Αθήνας, σε συνεργασία με τη DEA, την αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών και τη συνδρομή της ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 
Σύμφωνα με πληροφορίες το κοντέινερ, στο οποίο βρισκόταν η ποσότητα της κοκαΐνης, προερχόταν από Εκουαδόρ και βρισκόταν τρεις μέρες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, σύμφωνα με τα παραστατικά, το κοντέινερ μετέφερε φορτίο με μπανάνες κάτω από το οποίο είχε τοποθετηθεί και η παρτίδα της κοκαΐνης. 
Για το συγκεκριμένο φορτίο υπήρχαν πληροφορίες πως θα διακινούνταν μέσω Ελλάδος και οι αστυνομικοί το περίμεναν εδώ και καιρό. Από πληροφορίες προκύπτει πως τα συνολικά 108 δέματα με την κοκαΐνη βρίσκονταν σε κρύπτη στο πάτωμα του κοντέινερ.
agelioforos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook