Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης, σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλει για την πληρέστερη ενημέρωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων της Κρήτης, διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ΑΣΦΑΛΙΣΗ & ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ» ΤΟΥ ΟΑΕΠ.

Η εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και ώρα 16.30 μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Κορωναίου 9).

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΑΕΠ προς τους εξαγωγείς, αλλά και για το Πρόγραμμα «ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ», το οποίο εξασφαλίζει τη δυνατότητα χρηματοδότησης των επιχειρήσεων, με ιδιαίτερα ευνοϊκό επιτόκιο, χωρίς να απαιτούνται από τις Τράπεζες εμπράγματες εξασφαλίσεις, παρά μόνο η ασφάλισή τους στον Οργανισμό.

Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου για το έτος 2014.
«»
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με τη συγκεκριμένη εκδήλωση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο 2810 343458 ή στο [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook