Με πρωταρχικό σκοπό του να φέρνει περισσότερους πελάτες στους πελάτες του από την Κρήτη, το vrisko.gr προχώρησε σε συνεργασία με το www.flashnews.gr. Το vrisko.gr στα πλαίσια αυτής της ενέργειας, εμφανίζει τους Κρητικούς διαφημιζόμενούς του με banner σε κάθε τοπική ενότητα (Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι) του Flashnews.gr και με αυτό τον τρόπο τους εξασφαλίζει στοχευμένη τοπική προβολή, προσφέροντάς τους πάνω από 20.000.000 εκτιμώμενες εμφανίσειςστο κοινό της τοπικής αγοράς.

Το Flashnews.gr είναι το πρώτο Ειδησεογραφικό Portal της Κρήτης με ενημέρωση ξεχωριστά για τον κάθε Νομό του Νησιού, αλλά και την Ελλάδα, με πάνω από 800.000 επισκέψεις κάθε μήνα και 3.000.000 αναγνώσεις σελίδων*.

Το www.vrisko.gr, η Νο1 Μηχανή Τοπικής Αναζήτησης στην Ελλάδα με πάνω από 2,6 εκατομμύρια* μοναδικούς επισκέπτες το μήνα και πάνω από 150.000 μηνιαίες επισκέψεις από την Κρήτη, παρέχει ευκαιρίες τοπικής προβολής και διαφήμισης, λειτουργώντας σαν την ιδανική πλατφόρμα διαφήμισης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Οι διαφημιζόμενοι στο www.vrisko.gr, μέσα στα τρία χρόνια λειτουργίας του, έχουν δει σημαντική αύξηση στον αριθμό των επισκεπτών στη σελίδα τους, στον χρόνο που περνάει ο επισκέπτης σε αυτή, καθώς και στις πωλήσεις τους.

Για να βρούμε μαζί την καλύτερη επιλογή για την τοπική σας προβολή και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνουμε καλέστε μας στο 18333 ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση προβολής.

Λίγα λόγια για τη Newsphone Hellas

Η Newsphone Hellas είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο της παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω εναλλακτικών δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και Internet. Μέσω του 11880, του Έντυπου Επαγγελματικού Καταλόγου 11880 και του www.vrisko.gr δίνει αφενός μια ολοκληρωμένη λύση αναζήτησης (localsearch) στους χρήστες και αφετέρου τη δυνατότητα ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής και έντυπης προβολής σε κάθε επιχείρηση ή επαγγελματία.

*Πηγή: GoogleAnalytics