Η Vodafone απέσπασε συνολικά 7 βραβεία – 3 Gold και 4 Silver – στο πλαίσιο της διοργάνωσης των «Social Media Awards 2013» και συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Νικητές της φετινής χρονιάς.

Τα 7 βραβεία στα φετινά Social Media Awards, αποτελούν μία ακόμα επιβεβαίωση για τη συνολική στρατηγική της Vodafone στο κομμάτι των Social Media και την αποτελεσματικότητά της.

Για τη Vodafone τα Social Media αποτελούν έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα χώρο δραστηριοποίησης και αξιοποιούνται ως ένα πολύτιμο εργαλείο, τόσο για το σχεδιασμό, όσο και για την υλοποίηση της marketing επικοινωνίας της εταιρείας. Λόγω της φύσης του Μέσου, αλλά και του νεανικού του κοινού στο οποίο απευθύνεται, η προσέγγισή της Vodafone είναι άμεση και με «φρέσκο» περιεχόμενο πέραν του αναμενόμενου, ως ένα σύγχρονο κανάλι εξυπηρέτησης και διαφήμισης.

H Vodafone απέσπασε τα κορυφαία βραβεία Gold σε τρεις κατηγορίες και ειδικότερα τα βραβεία Best Use of Social Media for a Consumer Brand και Best Use of Foursquare για την καμπάνια του Vodafone RED καθώς και το Best Use of Social Media for Customer Service που αφορά στην εξυπηρέτηση πελατών.

Επίσης η Vodafone απέσπασε 4 βραβεία Silver στις κατηγορίες Best Use of Facebook Advertising για την καμπάνια του Vodafone RED, Best Use of Game Mechanics (Gamification) in a Social Media Campaign για το Vodafone Έλεγχος Χρήσης, Best Content Marketing in Social Media για το CU Retell your Story και το Best Facebook Application για το CU Ch@tfights.

Η Vodafone στα social media:

Facebook: www.facebook.com/VodafoneGreece www.facebook.com/VodafoneCU
Twitter: https://twitter.com/Vodafone_GR https://twitter.com/Vodafone_CU
Youtube: www.youtube.com/VodafoneGreece www.youtube.com//VodafoneCUgr
Instagram: http://instagram.com/vodafone_greece , http://instagram.com/vodafoneCU

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook