Αλλαγή ημέρας στον αγώνα του Κισσαμικού με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ο οποίος θα γίνει τελικά Σάββατο (26/10, 15:00) στο Κορωπί, υπήρξε έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ.
Η Χανιώτικη ομάδα αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (24/10) από το λιμάνι των Χανίων με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. 
Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

\”Με είκοσι ποδοσφαιριστές αναχωρεί το βράδυ της Πέμπτης (24/10) η αποστολή της ομάδας μας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, ο οποίος σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε από την Ε.Π.Ο. θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο (26/10, 15:00) στο γήπεδο του Κορωπίου.

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ρίζος, Κοντοπίδης, Ανιάνγκμε, Βαρδάκης, Δρακάκης, Ενγκουέμ, Εσόνο, Καρβουνιάρης, Κιν, Λευτ. Κομπογεννητάκης, Κουμπρόγλου, Μαντζιούνης, Μπάτζιο, Παπακαστρήσιος, Παραλίκης, Τζιορτζιόνε, Τσικουδάκης, Χατζηλιόντας, Χολέβας, Ψαράκης.

Οι Βλαχάκης, Γιουρουκάκης, Κοκάκης και Ψυχουντάκης, που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, θα πάρουν μέρος στο φιλικό του Νέου Κισσαμικού με τον Ποσειδώνα Καμισιανών-Ραπανιανών, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (25/10) στο γήπεδο Κολυμπαρίου. \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook