Παρουσία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του αγνού και ασυμβίβαστου αγωνιστή, ιστορικού στελέχους του Κινήματος, Αντώνη Καρρά.

Στο Α” Νεκροταφείο βρέθηκαν για να πουν το τελευταίο αντίο στον «’Αλκη» (το ψευδώνυμο του κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, όταν και είχε πλούσια αντιστασιακή δράση) ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτρoπής (ΚΠΕ) του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, Μαρουάν Τουμπάσι, πολλοί βουλευτές και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος και Θοδωρής Δρίτσας, ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Χατζησωκράτης (ΔΗΜΑΡ) και ο Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

Μεταξύ των στεφάνων που είχαν σταλθεί ξεχώριζαν αυτά του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του, της πρεσβείας της Παλαιστίνης, της Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδος, αλλά και του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, τόνισε πως ο Αντώνης Καρράς απέδειξε ότι πολιτικός αγώνας μπορεί να είναι μια καθημερινή κατάθεση ψυχής. Ο καπετάν Ερμής (κατά κόσμο Βασίλης Πριόβολος) μίλησε με μεγάλη συγκίνηση για τον φίλο και συναγωνιστή του κατά τα χρόνια της ΕΑΜικής αντίστασης. Ο Νίκος Γιαννόπουλος από το «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα», επεσήμανε ότι ο Αντώνης Καρράς υπήρξε ένας ξεχωριστός μαχητής της κοινωνικής δικαιοσύνης.

nocomments.gr από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook