Τελευταία ενημέρωση: 7:50

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας στις Βουκολιές των Χανίων η οποία εντοπίστηκε νεκρή έξω από το σπίτι της.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ενδεχόμενο αυτοκτονίας και αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες θανάτου της 68χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος της άτυχης γυναίκας, στις 11:30 περίπου το βράδυ της Πέμπτης, βρήκε τη μητέρα του χωρίς τις αισθήσεις τις στο περιβόλι έξω από την οικία τους.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και στο σημείο έσπευσε αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο μεταξύ όμως, πατέρας και γιος, στον πανικό τους μετέφεραν την νεκρή γυναίκα από το περιβόλι μέσα στο σπίτι, γεγονός που δυσχεραίνει το προανακριτικό έργο των αρχών.

Γύρω από το σημείο που βρέθηκε πτώμα της 68χρονης δεν εντοπίστηκε κάτι που να οδηγεί στο ασφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για περιστατικό αυτοκτονίας ενώ η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν ο γιος της και ο άντρας της, δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο σύζυγος της 68χρονης δήλωσε στις αρχές ότι βρίσκονταν στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση χωρίς να έχει αντιληφτεί ότι κάτι κακό έχει συμβεί στη γυναίκα του.

Ο θάνατος της γυναίκας αποτελεί άλυτο μέχρι στιγμής αίνιγμα για τους αστυνομικούς που εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτό της αυτοκτονίας, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook