Πικετοφορία στο κέντρο της πόλης θα πραγματοποιήσει το απόγευμα η ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ. Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει:

\”Στα πλαίσια του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου (της επετείου του ΟΧΙ στο φασισμό), η ΝΕ Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, οργανώνει την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 πικετοφορία-εξόρμηση στις 6.00 μ.μ., με αφετηρία την πλατεία Ελευθερίας, στους δρόμους και την αγορά του Ηρακλείου, με κεντρικά θέματα: «Να βάλουμε τέλος στα μνημόνια και το Φασισμό!, Να πούμε το δικό μας ΟΧΙ, σε αυτά που μας διαλύουν τη ζωή, να πούμε το μεγάλο ΝΑΙ στη δημοκρατική ανατροπή!»

Στο τέλος της πικετοφορίας θα συγκεντρωθούμε στις 8.30 μ.μ. στη Λότζια, όπου θα γίνει προβολή ολιγόλεπτου βίντεο, με θέμα: «Η ποινικοποίηση των αγώνων και η κυριαρχία του φόβου εκτρέφουν το φασισμό! Υπάρχει ελπίδα;» Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Κατά τη διάρκεια της πικετοφορίας, θα καλέσουμε τους πολίτες του Ηρακλείου να παρευρεθούμε και να διαδηλώσουμε μετά το τέλος της παρέλασης, τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, συμμετέχοντας στην πορεία που οργανώνουν τα πρωτοβάθμια σωματεία και η ΕΛΜΕ.

Δουλειά, αξιοπρέπεια και δημοκρατία, όχι στα χαράτσια και την τρομοκρατία!\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook