Ένας φοιτητής έχει προκαλέσει την οργή στη Βρετανία για τα σχέδιά του να χάσει την παρθενιά του μπροστά από πλήθος, εις το όνομα της τέχνης. Ο 19χρονος Κλέιτον Πέτετ, σύμφωνα με την huffingtonpost, ανακοίνωσε πως θα κάνει σεξ για πρώτη φορά με έναν φίλο του και ακολούθως θα ζητήσει από το κοινό να εκφράσει τις σκέψεις για την απόδοσή του.

Η «εκδήλωση» αυτή θα γίνει στο πλαίσιο μιας performence, ενός «ζωνταντού» έργου τέχνης που ονομάζεται «Η σχολή της τέχνης έκλεψε την παρθενιά μου».

«Κράτησα την παρθενιά μου για 19 χρόνια και δεν την πετάω ελαφρά τη καρδία. Έχω αποφασίσει να χρησιμοποιήσω τη δική μου, και την απώλειά της, για να δημιουργήσω ένα \’κομμάτι\’ (σ.σ εννοεί την \”περφόρμανς\”) που πιστεύω ότι θα τονώσει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση».

Ο νεαρός σπουδάζει στη σχολή τέχνης Central Saint Martins και η εκφήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιανουάριο στο Χάκνεϊ, στο Ανατολικό Λονδίνο

Ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές ωστόσο έχουν οργιστεί με την απόφασή του, δηλώνοντας ότι εξευτελίζει την ιδέα του σεξ μεταξύ δυο ανθρώπων που αγαπιούνται.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook