Σαν «εμπόρευμα» που θα της απέφερε μεγάλα κέρδη συμπεριφερόταν στις 12 κόρες της μιας γυναίκα από την Κολομβία που συνελήφθη την τελευταία μόλις στιγμή από τις αρχές πριν κανονίσει την πώληση της παρθενίας των παιδιών της σε παιδεραστές που αναζητούσαν ανήλικα κορίτσια.

Το τρομακτικό έγκλημα αποκάλυψε στις αρχές η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, 16 ετών που θέλησε να προστατέψει τις άλλες τις αδελφές για να μην βιώσει τον ίδιο εφιάλτη που έζησε και εκείνη.

Την μικρή είχε οδηγήσει η μητέρα της όταν ήταν 14 σε έναν παιδεραστή πουλώντας του την παρθενία της κόρης της και στη συνέχεια την εξώθησε στην πορνεία.

Το ίδιο ακριβώς σχεδίαζε και για τα άλλα κοριτσάκια ζητώντας μάλιστα από τους «πελάτες» ένα ποσό περίπου 100 ευρώ για να πουλήσει την παρθενία των παιδιών της.

Η μητέρα συνελήφθη από τις αρχές με τους αστυνομικούς να δηλώνουν σοκαρισμένη από την ασπλαχνία της γυναίκας.

«Μας πονάει το γεγονός πως μια μητέρα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Μόνη της βρήκε και επικοινώνησε με παιδεραστές για να τους προσφέρει τις κόρες της όταν θα συμπλήρωναν την ηλικία των 12 ετών».

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο οι αποδείξεις είναι αδιάσειστες και τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών. Τα μικρά παιδιά φιλοξενούνται πλέον σε ίδρυμα φιλοξενίας ορφανών παιδιών και τα δέχονται τις φροντίδες και τις συμβουλές παιδοψυχολόγων.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook