Ανακοινώθηκε σήμερα από το ΑΣΕΠ ο προσωρινός πίνακας κατάταξης υπαλλήλων από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ) προς διαθεσιμότητα.

Η λίστα των υπαλλήλων καταρτίζεται κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας, ανά κατηγορία, κλάδο ή και ειδικότητα, βάσει ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλαν οι Διευθύνσεις Διοικητικού- Προσωπικού των φορέων, σύμφωνα με σχετική απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών βαθμολογικών πινάκων κατάταξης βασίζεται αποκλειστικά στα στοιχεία, όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια διεύθυνση Διοικητικού του φορέα.

Μέχρι σήμερα, το ΑΣΕΠ έχει ανακοινώσει την κατάρτιση προσωρινών πινάκων από τα υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας, Τουρισμού, Ναυτιλίας- Αιγαίου, Πολιτισμού (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), τα ασφαλιστικά ταμεία ΙΚΑ- ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΕΑ, τον ΟΑΕΔ, τον ΕΦΕΤ και τους φορείς «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» και «Γεωργικό Ινστιτούτο Επιστημών».

Δείτε τους σχετικούς πίνακες εδώ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook