Νέα στοιχεία για την μικρή που σε ηλικία τριών ετών εξαφανίστηκε από διαμέρισμα όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

Οι πορτογαλικές Αρχές, πέντε χρόνια από τότε που η υπόθεση μπήκε στο αρχείο, άνοιξαν και πάλι τον φάκελο της Μαντλίν Μακάν, που εξαφανίστηκε το 2007, σε ηλικία τριών ετών, από το διαμέρισμα όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην περιοχή Πράια ντα Λουθ της Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρει σήμερα η Daily Mail, οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται τώρα σε συμμορία παιδόφιλων που πιστεύεται ότι ίσως άρπαξαν το μικρό κοριτσάκι.

Οι νέοι ύποπτοι εντοπίστηκαν κοντά στο διαμέρισμα από όπου χάθηκαν τα ίχνη της Μαντλίν το 2007. Οι Αρχές πιστεύουν ότι αυτοί είναι που απήγαγαν την 10χρονη σήμερα Μαντλίν.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ελπίζουμε ότι αυτό θα οδηγήσει τελικά στο να την βρούμε και να ανακαλύψουμε ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό το έγκλημα», είπαν σε μια σύντομη δήλωση οι γονείς της. Κάλεσαν, μάλιστα, όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να ειδοποιήσει τις αρχές της Πορτογαλίας ή της Μεγάλης Βρετανίας.

Πριν λίγο καιρό, άλλωστε, η Σκότλαντ Γιαρντ είχε δώσει στη δημοσιότητα ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες δύο ανδρών που ενδέχεται να απήγαγαν το κορίτσι.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook