Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013, τα έργα που εκτελούνται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων στο Δήμο Κισσάμου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κισσάμου, κ. Γεώργιο Μυλωνάκη, τους Αντιδημάρχους Κισσάμου και την Διευθύντρια Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, κα Ελένη Δοξάκη.

Αρχικά συζητήθηκε η χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κρήτης της προγραμματικής σύμβασης που αφορά στο γήπεδο Κισσάμου, και έγινε επιτόπου αυτοψία για τον καθορισμό των εργασιών που θα προγραμματιστούν, προϋπολογισμού 60.000 Ευρώ.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λύκειο Κισσάμου, όπου προβλέπονται εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης από την Περιφέρεια Κρήτης, προϋπολογισμού 45.000 Ευρώ, όπως και στον Πυργιανό ποταμό και σε άλλα ποτάμια και ρέματα που καθαρίστηκαν στα πλαίσια σχετικής εργολαβίας από την Π.Ε. Χανίων.

Έπειτα πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στον Πλάτανο όπου συζητήθηκαν η ανάπλαση του επαρχιακού δρόμου και τα σχετικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Τέλος, συζητήθηκε η μελέτη επικαιροποίησης περιβαλλοντικών όρων της Λιμνοδεξαμενής Χρυσοσκαλίτισσας, η ανάθεση της οποίας θα γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης, όπως προέκυψε από την συνεργασία που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Βουλγαράκης, με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Αρναουτάκη.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου από την πλευρά του ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Α. Βουλγαράκη για τη πολύ καλή συνεργασία που έχει ο Δήμος Κισσάμου με την Περιφέρεια Κρήτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook