Την ικανοποίησή του για την ισοπαλία στον κακό αγωνιστικό χώρου του γηπέδου του Πύργου εξέφρασε ο Μουράτ Σεροπιάν.
Ο τεχνικός του Α.Ο. Χανιά αναφέρθηκε και στο παιχνίδι κυπέλλου που ακολουθεί με τον Αστέρα, σημειώνοντας ότι η ομάδα του έχει… ραντεβού με την ιστορία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως ερμηνεύονται στο iliaoikonomia.gr:

\”Είχαμε να δώσουμε έναν δύσκολο αγώνα, και μάλιστα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν ένα στοιχείο το οποίο μας υποχρέωσε να αναπροσαρμόσουμε την τακτική μας, δίνοντας περισσότερο χώρο στον αντίπαλο.

Στο πρώτο μέρος προηγηθήκαμε και δεν απειληθήκαμε στη συνέχεια, κάτι που έγινε μέχρι και το πανέμορφο γκολ του Νάστου, με το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

Από κει και πέρα, κυνηγήσαμε καλύτερα το ματς. Βγήκαμε περισσότερες φορές μπροστά, κάναμε φάσεις.

Συνολικά, είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, που θεωρώ ότι ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Αν και είχαμε ευκαιρίες μετά το 1-1, όπως προείπα, αλλά είχε κι ο Πανηλειακός την πολύ καλή στη φάση με το Μίλιεβιτς.

Πλέον βλέπουμε μπροστά. Και ετοιμαζόμαστε για το… ραντεβού με την ιστορία, που έχουμε στο ματς – ρεβάνς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης\” .

Από την άλλη ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο προπονητής του Πανηλειακού Πέτρος Δημητρίου\”Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σε ένα δύσκολο ματς, που είχαμε τα γνωστά, σημαντικά προβλήματα απουσιών, και που βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, στην εξέλιξη μιας στημένης φάσης.

Δεν κινδυνεύσαμε άλλο από εκεί και πέρα, είχαμε την κατοχή μπάλας, ενώ στο δεύτερο μέρος ρισκάραμε περισσότερο ανεβάζοντας πιο ψηλά και τα μπακ.

Φτάσαμε στην ισοφάριση, συνεχίσαμε να προσπαθούμε, και στην κλασική ευκαρία με το Μίλιεβιτς μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη.

Είμαι σαφώς ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή σε αυτά τα 5 πρώτα ματς. Και δείξαμε και πάλι χαρακτήρα στο ματς αυτό, όπου αντιδράσαμε και παλέψαμε ως το τέλος. Κάτι που δεν κάναμε στο αμέσως προηγούμενο ματς στην Καλλιθέα.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και βλέπουμε μπροστά. Όταν γυρίσουν κι οι απόντες θα έχουμε περισσότερες λύσεις. Όποιοι πάντως επιλέγονται να αγωνίζονται, προσπαθούν πολύ και τα καταφέρνουν καλά.


Συγχαρητήρια και στον κόσμο που και πάλι βρέθηκε στο πλευρό μας, παρότι η μέρα ήταν δύσκολη και καθημερινή, και ενίσχυσε την ομάδα\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook