Συγκλονίζει η αυτοκτονία 12χρονης στην Πολωνία, η οποία αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της, καθώς της έλειπε ο πατέρας της που πέθανε πριν πέντε χρόνια.

Η Μαρία Κίσλο από το Λέζνο της Πολωνίας βρέθηκε απαγχονισμένη στο δωμάτιο της από τη μητέρα της, την ώρα που πήγαινε στην κρεβατοκάμαρά της για να την καληνυχτίσει.

Βρήκε τη μικρή απαγχονισμένη και ένα σημείωμα που ανέφερε: «Μαμά, σε παρακαλώ μη λυπάσαι. Απλώς, μου λείπει ο μπαμπάς τόσο πολύ που θέλω να τον δω ξανά».

Η 35χρονη μητέρα της, σύμφωνα με τη Daily Mail, εξήγησε ότι πριν πέντε χρόνια έχασε τον σύζυγό της έπειτα από καρδιακό επεισόδιο, τονίζοντας ότι η Μαρία δεν έδειχνε λυπημένη και ότι δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο.

«Έδειχνε χαρούμενη. Δεν είχα ιδέα ότι της έλειπε τόσο πολύ ο πατέρας της. Ποτέ δε μίλησε για αυτό», συμπλήρωσε η μητέρα της 12χρονης.

Απεγνωσμένη η μητέρα είπε ότι δεν ξέρει πως μπορεί να προχωρήσει από εδώ και στο εξής, χωρίς τον σύζυγό και την κόρη της. «Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω, δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα και τον γιο μου», συμπλήρωσε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook