Ημερίδα για τις \”Προοπτικές Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο\” διοργανώνεται στο δήμο Γόρτυνας σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Η ημερίδα που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γόρτυνας, στους Αγίους Δέκα, θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και υλοποιείται από κοινού από τους δήμους Γόρτυνας, Φαιστού και Μαλεβιζίου.

Η πράξη αυτή αποτελεί μια Ολοκληρωμένη Πρόταση ενεργειών και δράσεων, που στόχο έχει την αποτελεσματική ενσωμάτωση στην εργασία 100 ωφελουμένων. Άνεργοι – εγγεγραμμένοι στους καταλόγους του ΟΑΕΔ, νέοι επιστήμονες και ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ βάσει διαγνωσμένων αναγκών των ίδιων, αλλά και της  τοπικής αγοράς εργασίας της περιοχής παρέμβασης, που είναι η περιοχή εντός των  γεωγραφικών ορίων των Δήμων Φαιστού, Γόρτυνας και Μαλεβιζίου. Η πράξη έχει ως αντικείμενο την ενεργοποίηση και κινητοποίηση των τοπικών φορέων με στόχο:

•Την προετοιμασία και προώθηση μέρους των 100 ωφελούμενων της πράξης σε  θέσεις απασχόλησης τουλάχιστον για 3 μήνες.

•Την προετοιμασία και την βήμα – βήμα στήριξη μέρους των υπόλοιπων 100 ωφελούμενων της πράξης για έναρξη ατομικής ή συλλογικής επιχειρηματικής  δραστηριότητας ( με αιχμή την Κοινωνική Οικονομία).

Όσοι πολίτες επιθυμούν να λάβουν περαιτέρω διευκρινήσεις για την ημερίδα, μπορούν να απευθυνθούν στο δήμο Γόρτυνας και στα τηλέφωνα 2892892340340-6979668600 ή εναλλακτικά στο e-mail:[email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook