Καθημερινές είναι πλέον οι παρεμβάσεις του δήμου Γόρτυνας στο αγροτικό δίκτυο της περιοχής, σε μια προσπάθεια να είναι όλα έτοιμα εν όψη και του χειμώνα που ακολουθεί.

Η Δημοτική Αρχή έχει θέσει ως στόχο να επιστρωθούν με χωματουργικό υλικό τύπου χαλέπας, τα τμήματα των δρόμων στα οποία κατά καιρούς έχουν επισημανθεί προβλήματα, ώστε οι αγρότες να μπορούν να μεταβαίνουν απρόσκοπτα στις περιουσίες τους ακόμη και μετά από έντονες βροχοπτώσεις.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν εργασίες στο αγροτικό δίκτυο της Μητρόπολης των Χουστουλιανών και του Απεσωκαρίου.

Την ικανοποίησή του για την πρόοδο των εργασιών εξέφρασε ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, ο οποίος εκθείασε την άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και των Τοπικών Συμβουλίων.

Όπως παράλληλα επισημαίνει ο Δήμαρχος, Νίκος Σχοιναράκης, οι οδηγοί είναι πλέον άπαντες στη διάθεση του δήμου για την λειτουργία των φορτηγών και των μηχανημάτων κι αυτό οφείλεται στο γεγονός της υπογραφής της 3μηνης σύμβασης με το ΚΤΕΛ για την μεταφορά των μαθητών, που τους αποδέσμευσε από την καθημερινή χρήση των λεωφορείων.

"Ένα από τα θετικά της υπογραφής της σύμβασης με το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών, είναι πως πλέον οι οδηγοί του δήμου είναι στη διάθεσή μας για την καθημερινή χρήση των διάφορων μηχανημάτων κι έτσι οι εργασίες αποκατάστασης του αγροτικού δικτύου, προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς.

Η πλειοψηφία των πολιτών μας ασχολείται με την γη και την κτηνοτροφία και γι' αυτό ως Δημοτική Αρχή επιδιώκουμε οι δρόμοι να είναι βατοί ακόμη και μέσα στο χειμώνα, ώστε να μπορούν να μεταβαίνουν εύκολα στις εργασίες τους" τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.