Δεν πραγματοποιήθηκαν  σήμερα τελικά οι εκλογές στην Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων λόγω έλλειψης απαρτίας των εκλεγμένων αντιπροσώπων που θα ελάμβαναν μέρος στην εκλογική διαδικασία.

 Όπως τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ο.Α.Σ. Ηλίας Χαλακατεβάκης σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος, για τη διενέργεια των εκλογών την πρώτη Κυριακή, απαιτείται συμμετοχή της τάξεως του 75% κάτι τι οποίο δεν συνέβη σήμερα.

Άρα η εκλογική διαδικασία θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή, πάλι την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος, δηλαδή στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Από την πλευρά του, ο κ. Σοφοκλής Τσουρουνάκης πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Μυθήμνης και μέλος της ΠΑΣΥ,  κάλεσε τους αγρότες του νομού να  πάνε στους συλλόγους τους και να εκλέξουν τους αντιπροσώπους τους, για  να λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία και να στελεχώσουν  το αγροτικό κίνημα, σε αυτή την δύσκολη όπως είπε περίοδο για το αγροτικό εισόδημα.

Εκλογές έως τώρα όπως είπε ο κ. Τσαουρουνάκης έχουν γίνει στους αγροτικούς συλλόγους της: Κάινας, Κουντούρας, Παλαιών Ρουμάτων,Βουκολιών,Μυθήμνης, Πλατανιά, Αρμένων και στον κτηνοτροφικό σύλλογο

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook