Με τις καλύτερες προοπτικές άρχισε ο αγώνας για τον ΟΦΗ στο \”Γ. Καραϊσκάκης\” με τον Ολυμπιακό, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Οι κρητικοί βρέθηκαν νωρίς στην επανάληψη πίσω στο σκορ και η αποβολή του Μπούρμου μετέτρεψε τον αγώνα σε τυπική διαδικασία.

Οι φάσεις του αγώνα:

1\’ Γκολ για τον ΟΦΗ με τον Λαμπρόπουλο. Ο ΟΦΗ μπαίνει μπροστά στο σκορ με τον Λαμπρόπουλο, να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και με τη βοήθεια του δοκαριού \”παγώνει\” το \”Γ. Καραϊσκάκης\”.

3\’ Ο Χολέμπας εκτελεί φάουλ, ο Δασκαλάκης διώχνει με γροθιές, ο Εντιγκά σουτάρει, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.

4\’ Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου. Ο Κάμπελ κάνει σέντρα από δεξιά, ο Μπούρμπος χάνει τον Μήτρογλου, ο οποίος με κεφαλιά κάνει το 1-1.

15\’ Σουτ του Βάις, η μπάλα θα κοντράρει στο Ζόρο.

17\’ Σουτ μακρινό από τον Ζε Εντουάρντο, μπλοκάρει ο Ρομπέρτο.

24\’ Ωραία ενέργεια και σουτ του Βάις, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ.

32\’ Κίτρινη κάρτα στο Μιλιάζες για φάουλ που έκανε.

35\’ Ωραία ατομική ενέργεια του Βάις, περνάει, αλλά το γύρισμα διώχνει ο Δασκαλάκης σε κόρνερ.

40\’ Σέντρα του Παπάζογλου, ο Ζόρο γλιστράει, η μπάλα φτάνει στο Μήτρογλου, σουτάρει στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά.

42\’ Ο Σαβιόλα κάθετη πάσα στον Μήτρογλου, πλασέ του τελευταίου, ο Δασκαλάκης διώχνει με τα πόδια.

44\’ Πέναλτι για τον Ολυμπιακό που κερδίζει ο Βάις σε χέρι του Ζόρο.

Ο Μήτρογλου θα εκτελέσει. Ο Δασκαλάκης αποκρούει στη γωνία του και μένει το 1-1.

52\’ Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μήτρογλου. Σέντρα του Κάμπελ από αριστερά, ο Δασκαλάκης χάνει τη μπάλα και ο Μήτρογλου με κεφαλιά στην κενή εστία κάνει το 2-1 για τους \”ερυθρόλευκους\”.

54\’ Κίτρινη κάρτα στον Μπούρμπο, για φάουλ στον Κάμπελ.

58\’ Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Χολέμπας. Ο Χολέμπας εκτελεί απευθείας φάουλ, συρτά, η μπάλα στα δίχτυα του Δασκαλάκη.

68\’ Κόρνερ του Σάμαρη, κεφαλιά του Γιαταμπαρέ, η μπάλα άουτ.

75\’ Δεύτερη κίτρινη και ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ στον Μπούρμπο. Εκτός απο το προβάδισμα, οι κόκκινοι έχουν υπέρ τους και το αριθμητικό πλεονέκτημα…

85\’ Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Μανιάτη. Ωραία κάθετη πάσα του Κάμπελ, στον Μανιάτη, εκείνος με πλασέ στην κίνηση κάνει το 4-1.

86\’ Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Γιαταμπαρέ. Ωραία επίθεση του Ολυμπιακού, σουτ του Γιαταμπαρέ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα στη γωνία του Δασκαλάκη και 5-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Α. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης (78\’ Μανιάτης), Βάις (46\’ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65\’ Ολαϊτάν).

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου (74\’ Γκαλέτι), Κάλαϊτζιτς (62\’ Όγιος), Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (62\’ Κουτσιανικούλης), Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Μακρής, Μιλιάζες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook