Δίκαιη και πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας αναφορικά με όσα ακούστηκαν για τον Βοσκάκη σχολίασε ότι δεν επηρέασαν τους παίκτες του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μια πολύ σημαντική για εμάς, γιατί είχαμε μείνει αρκετά πίσω. Έχουμε παίξει πολύ καλύτερα παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Ευτυχώς συνεχίσαμε να είμαστε μαχητικοί, ακόμα και όταν ισοφάρισε ο Άρης, και νικήσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Η ομάδα έχει δυνατότητες. Επίσης, θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Άρη που αυτή τη στιγμή έχει αρκετή απειρία. Θέλει να έχει χώρο και να μην παίζει σε κλειστό γήπεδο, γι\’ αυτό άλλωστε δεν έχει κερδίσει στην έδρα του και έχει πετύχει δύο εκτός έδρας νίκες».

Για τα όσα ακούστηκαν για τον Βοσκάκη: «Δεν μας επηρέασε. Ξέραμε όμως ότι θα βρούμε έναν αντίπαλο, πιο ενωμένο, που θα τον δυνάμωνε αυτό που έγινε. Ο Άρης είχε σημαντικές απουσίες, αλλά και εμείς το ίδιο. Γενικά, ήμασταν έτοιμοι για το τι θα βρούμε μπροστά μας».
Για το «κλειδί» της νίκης του Πλατανιά: «Είμαστε μια ομάδα με τεχνική και διάθεση. Αυτό που μας λείπει είναι η δύναμη μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα το είχαμε, όπως και διάθεση».

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook