Από… προξενιό είναι μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου!

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της για το πώς γνωρίστηκαν είπε: «Καθαρό, παραδοσιακό προξενιό. Κάποιος κοινός μας φίλος σκέφτηκε πως θα ταιριάζαμε και είπε \’\’σταμάτα εσύ να κλαίγεσαι κι εσύ να κλαίγεσαι και ελάτε να σας γνωρίσω .

Το αστείο είναι πως λίγο καιρό πριν, στα Madwalk ήμουν και εγώ και ο Δημήτρης. Δεν συναντηθήκαμε τότε, αλλά ο μάνατζερ μου, Ραφαέλ, κάποια στιγμή που είδε τον Δημήτρη, είπε: \’\’Τον βλέπεις αυτόν; Είναι πολύ ωραίος\’\’».

Αυτό που της έκανε περισσότερη εντύπωση με τον εαυτό της, είναι πως ο άντρας αυτός της άρεσε παρόλο που τα γούστα της είναι διαφορετικά: «Μου άρεσαν οι ξανθοί μετροσέξουαλ οπότε κι εγώ απόρησα με μένα»!

Η ηθοποιός δεν αφήνει πολλά περιθώρια να ικανοποιήσει σύντομα τουλάχιστον την επιθυμία του συντρόφου της να κάνει παιδιά.

«Ο Δημήτρης αγαπά πολύ τα παιδιά και, επιπλέον, είναι αρκετά παρορμητικός άνθρωπος. Και εγώ θα ήθελα να κάνω κάποια στιγμή οικογένεια. Δεν θεωρώ ότι ένα παιδί σου κόβει το δρόμο επαγγελματικά, αλλά θα έκανα ένα παιδί μόνο που τη στιγμή που θα ήξερα πως αργότερα δεν θα έχω απωθημένα και πώς ανεξάρτητα από τον σύντροφό μου, θα μπορούσα οικονομικά να προσφέρω στον άνθρωπο που θα φέρω στον κόσμο για το υπόλοιπο της ζωής μου».

Όσο για την επαγγελματική της ζωή είναι πολύ χαρούμενη που βγάζει αρκετά χρήματα, ωστόσο είναι και προσωπική, γιατί δεν έχει την σταθερότητα.

Την δουλειά της πάντως την λατρεύει και όπως λέει «όταν είμαι σε ένα σετ και δουλεύω πάνω σε ένα ρόλο… «λοιπόν είναι οργασμός» Ακούγεται χαζό, αλλά πραγματικά είναι το ίδιο συναίσθημα. Είμαι παθιασμένη με αυτό που κάνω και το βλέπω σαν παιχνίδι, απελευθερώνομαι»!

Instyle/star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook