Αιμόφυρτος αποχώρησε από το παιχνίδι του Ερμή με τη Θύελλα Ραφήνας ο Κώστας Γκούγκας, μετά από αγκωνιά που δέχθηκε από τον Τσαλδάρη, ο οποίος αποβλήθηκε μάλιστα με δεύτερη κίτρινη.
Ο επιθετικός της ομάδας των Ζωνιανών μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείου του Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη. 
Τη Δευτέρα (28/10) όσοι δεν έπαιξαν στο ματς αλλά και όσοι επανήλθαν πρόσφατα από τραυματισμό θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι στο Γάζι τον Ρούβα. 
Η επίσημη ενημέρωση του Ερμή:
\”Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου διακομίσθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο παίκτης της ομάδας μας Κώστας Γκούγκας όπου μεταφέρθηκε εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Ανώγεια.  Στο 32ο λεπτό της αναμέτρησης με τη Θύελλα Ραφήνας ο Τσαλδάρης με αγκωνιά έθεσε τον παίκτη εκτός μάχης όπου και αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο. Η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα στη μύτη, η οποία είχε εκτοπιστεί και χρειάστηκε να μπει στη θέση της ενώ έσπασε και ένα δόντι. Ο Κώστας Γκούγκας θα μείνει εκτός για 15 περίπου ημέρες και έχει υποβληθεί σε θεραπεία με χάπια προκειμένου να μην πονάει. 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

Φιλικό με την ομάδα του Ρούβα θα δώσουν όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες στο ματς (και όσοι είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής). Ακόμα, θα αγωνιστούν και οι παίκτες οι οποίοι επανήλθαν από τους τραυματισμούς τους έτσι ώστε να διαπιστωθεί η αγωνιστική τους κατάσταση. Το φιλικό θα λάβει χώρα στις 19.30 στο γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι. Όσοι αγωνίστηκαν 90 λεπτά θα ακολουθήσουν χαλάρωμα. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥΤΖΗ:

Το παιχνίδι που δώσαμε είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας κάτι που γνωρίζαμε από την αρχή. Για εμάς δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, καθώς υπήρχε άγχος. Η Θύελλα Ραφήνας είναι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την έδρα μας και αδικείται από τη θέση στην οποία βρίσκεται. Κάναμε ένα λάθος στις καθυστερήσεις και δώσαμε στη Θύελλα το δικαίωμα να χάσει τεράστια ευκαιρία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Η ψυχολογία μας ανεβαίνει σιγά σιγά καθώς πήραμε 4 πόντους στα τελευταία δύο ματς\”.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook