Με ένα χρήσιμο ηλεκτρονικό \”εργαλείο\”  μπορείτε εύκολα να υπολογίσετε πόσο επίδομα θέρμανσης δικαιούστε και πόσο θα σας κοστίσει τελικά το πετρέλαιο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισάγετε τα στοιχεία για τον τόπο κατοικίας, την οικογενειακή σας κατάσταση, το οικογενειακό εισόδημα (και των δύο συζύγων), το εμβαδόν της κατοικίας σας και την αξία της ακίνητης περιουσίας σας.

Με το εργαλείο μπορείτε να υπολογίσετε:

Α. Το κόστος του πετρελαίου θέρμανσης. Εμφανίζεται προσυμπληρωμένη η τιμή του 1,3 ευρώ ανά λίτρο που είναι μια ενδεικτική τιμή. Στην περιοχή όπου ζείτε, η τιμή μπορεί να είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη γι\’ αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσετε όποια τιμή θέλετε

Β. Αν δικαιούστε επιστροφή φόρου καθώς και το ποσό στο οποίο θα φτάσει. Το εργαλείο λαμβάνει υπ\’ όψιν τα κριτήρια που πρέπει να πληρούνται (εισοδηματικά, περιουσιακά, γεωγραφικά) και υπολογίζει αυτόματα το ποσό που σας αναλογεί ως επίδομα θέρμανσης.

Εάν δεν δικαιούστε επίδομα, το αντίστοιχο ποσό είναι μηδενικό.

Δείτε εδώ, το χρήσιμο ηλεκτρονικό εργαλείο που έχει ετοιμάσει το money – money.gr  και συμπληρώστε όλα τα πεδία, για να βρείτε εάν δικαιούστε επίδομα θέρμανσης και να δείτε ποιο είναι το ακριβές ποσό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook