Ο εικονιζόμενος προπονητής σπάραζε στα αποδυτήρια της ομάδας για τον «θάνατο» της κόρης του.

"Το ίδιο θα κάνατε και εσείς στη θέση μου", φέρεται να απάντησε ο προπονητής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Ορμής, Ανδρέα Κόγκα, αναφερόμενος στο μεγάλο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Μπόρατς, σύλλογος της Μπάνια Λούκα.

Σύμφωνα με το dete.gr, o Ιβάν Τσοπ εξαπάτησε την γυναικεία ομάδα χάντμπολ της Ορμής σκηνοθετώντας τον θάνατο της κόρης του. Στην Πάτρα αδυνατούν να καταλάβουν πως ο τέως τεχνικός της ομάδας εφηύρε ένα τέτοιο ψέμα, στέλνοντας στον άλλο κόσμο το ένα από τα τρία παιδιά του. Βλέπετε, ο Τσοπ ήταν ελεύθερος να φύγει αν το ήθελε, καθώς δεν είχε προλάβει να υπογράψει συμβόλαιο.

Βάσει δε της εξαιρετικής σχέσης του και της φιλίας του με τους διοικούντες τον σύλλογο, θα μπορούσε απλά να ζητήσει να φύγει από την Πάτρα. Ο πρόεδρος της ομάδας, αναμένεται εντός της ημέρας να καταθέσει μήνυση στα ελληνικά δικαστήρια, ενώ θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και σε εκείνες της Βοσνίας και της Σλοβενίας.

Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την "παράσταση" του Τσοπ στο κολυμβητήριο "Αντώνης Πεπανός" ξεπερνούν τους τριάντα. "Δεν το βάζουμε κάτω. Δεν θα το βάλουν οι αθλήτριες μας κάτω. Σε δύο ημέρες θα κάνουμε μια καινούργια αρχή", τόνισε ο κ. Κόγκας.

newsbomb.gr