Μία 46χρονη από την Ουκρανία είναι, σύμφωνα με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η δολοφόνος ενός 81χρονου ο οποίος φονεύθηκε το 2012 μέσα στο σπίτι του στον Αγιο Παντελεήμονα.

Πρόκειται, όπως έγινε γνωστό, για τη Ναταλία ή Natalia ή Nataliya Λοζίδου ή Λοζίνα ή Lozidou ή Lozina ή Kamenets, του Αλεξάνδρου ή Alexandrou ή Alexandr ή Oleksandr και της Μαρίας ή Maria.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και γίνονται ενέργειες για την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψής της.

Παράλληλα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, δημοσιοποιούνται σήμερα τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και φωτογραφία της κατηγορουμένης, με σκοπό τον εντοπισμό της.

Η γυναίκα αυτή φιλοξενείτο, τον τελευταίο μήνα πριν τη δολοφονία, από το θύμα στο σπίτι του, επί της οδού Πάτμου, από όπου αναχώρησε εσπευσμένα για την Ουκρανία στις 13 Ιουλίου 2012.

Πέντε ημέρες αργότερα, μετά από κλήση ενοίκων της πολυκατοικίας στην Αμεση Δράση, ο 81χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του, με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του.

newpost.gr